Welcome

20121201-142023.jpg

Welcome to our travel blog. From 2006 we have been traveling 5 times around the world. Still so many wonderful places left to visit. At the moment we are home in Oslo, Norway. We hope you will enjoy our blog.

20130105-181618.jpg

8 thoughts on “Welcome

  • Hei Kirsten!
   Så hyggelig at du vil bli med på tur! Nå har vi kommet fram til Koh Lanta der Silje skal gå på skole. Deilig å sitte ute og lese i shorts kl 08.00.

   Ann-Elin

 1. Hr. Selbekk. Du kan ikke “ligge” på bar hele dagen; Selbekk Consulting Thailand AS kan vel se dagens lys.. 50% av nettoresultat settes inn på fond Londontur. Mvh Styreleder Ps. Grattis med dagen som var til A.E! 🙂

 2. Heisann, Bjørn Olav!! Tok fly med Clas Erik Haagstrøm i dag til Ålesund og snakket om reisen deres. Det er faktisk noen som må ut med det viktige budskap til helsenorge vet du:-) mens andre har det riktig så fint. Noen som har skjønt det:-)
  Tenkte jeg måtte inn å se på bloggen deres. Det må være et eldorado å opplve så mye, ja, sikkert store forskjeller på godt å vondt hvordan folk har det rundt om i verden.

  Ønsker dere en fin tur. Take Care!

  Vi sees plutselig:-)!!!

  Mvh

  Gerrit Andre Lorier

  • Hei Ann Elin, så fantastisk at dere gjør noe sånt. Skulle visst dette før, jeg er medlem av verdens største reiseklubb, 150 % pris garanti på hotell og fly. dere ville garantert spart mye her. En lege i Trondheim sparte 90 000,-på crusie og hotel.samme cruise og hotel som de hadde gjennom sitt reisebyrå. Hilsen Odd-Geir

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s